09.03.2024, 21:37

Російська Пропаганда на ТОТ: Агітація та тиск на людей щодо "виборів президента" продовжується

Марина Гончар | Всі новини автора
цнс

На тимчасово окупованих територіях ворог розпочав широкомасштабну програму з опитувань під назвою "ІнформУІК". Мета цієї ініціативи - виявити тих, хто не має наміру взяти участь у так званих "виборах президента РФ".

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Агітатори, представлені росіянами, активно обходять помешкання українських громадян, підкреслюючи "важливість відвідування дільниць". Основна мета опитувань - виявити тих, хто відкрито заявляє про свій намір не брати участь у фарсі під назвою "вибори".

Під час візитів, агітатори цікавляться, чи планують жителі йти на "вибори".

Ініціатори навіть ведуть перепис тих, хто відкрито заявляє, що не має наміру брати участь в цьому псевдоівенті. Всі, хто відмовляється, потрапляють в спеціальний список "нелояльних жителів":

"Під час обходу агітатори цікавляться чи планують люди взагалі йти на “вибори” й ведуть перепис таких осіб. Всіх, хто відкрито заявляє що не планує заносять в список нелояльних жителів", - йдеться у повідомленні.

Центр Національного Спротиву закликає громадян не надавати інформацію агітаторам та виступати за бойкот "виборів". Важливо усвідомлювати, що ворогу потрібна висока явка, аби легалізувати свою окупацію в інформаційному просторі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованій Луганщині так звана "влада", яка діє під контролем окупаційних сил, використовує різні методи для залучення місцевого населення до підтримки свого режиму.

Читайте також: У мережі розповіли, які справи зі зв'язком в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк