10.03.2024, 13:41

"Активно вікна міняють і двері виламують": Очевидці розповідають про "ремонти" у Рубіжному

Оксана Мовчан | Всі новини автора
фівцук

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області подекуди проводяться так звані "відновлювальні роботи" - китайські вікна, щілини розміром з кулак та ще багато нюансів.

Інформацію оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

За словами мешканця Рубіжного, який вийшов на зв'язок з містом - "ремонтують" окупанти на совість.

"До речі, я теж учора спілкувався з містом. В одному будинку, якого немає в цих списках, теж активно вікна міняють і двері виламують. Вікна ставлять китайські, не на всіх є ручки. Після встановлення ніхто сміття не виносить. Щілини після задувки піною - в кулак. Встановлені китайські двері на місце виламаних - китайські провисають на навісах", - йдеться у повідомленні.

Після всіх маніпуляцій, ключі від "нових" китайських дверей можна отримати у так званій комендатурі міста. При собі необідно мати певні документи. 

"Ключі віддають у комендатуру і назад їх можна отримати тільки за пред'явлення документів про право власності та паспорта РФ", - наголосив автор.

Нагадаємо, що тимчасово окуповане місто Рубіжне стало свідком робіт "братських фахівців", які роблять "ремонти" в різних частинах міста. Однак, такими роботами незадоволені навіть "почекуни", що там залишилися.

Читайте також:

У Лисичанську, Рубіжному та Кремінній росіяни ловлять "матерого та безпринципного диверсанта", існування якого викликає сумніви

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк