18.03.2024, 09:11

"Десь недопрацювали": результати "голосування" на Луганщині не дотягнули до "рекорду"

выборы

У тимчасово окупованих прифронтових населених пунктах Луганської області так звані "вибори президента" пройшли з ускладненнями. Обхід будинків не задовольнив росіян.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Сєвєродонецьк та інші прифронтові міста заздалегідь увійшли до переліку населених пунктів, де окупанти, через безпекову ситуацію і, відповідно, неможливість відкрити стаціонарні виборчі дільниці, мали організувати дострокове голосування - із понеділка по четвер. Задля цього вони здійснювали поквартирний обхід, а також збирали голоси на вулиці. Підсумковий результат їх не влаштував і вони подовжили графік роботи своїх стихійних виборчих дільниць ще на три дні - до вечора неділі. Запасу бюлетенів вистачило", - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на те, що осередки для "голосування" працювали в посиленому режимі, місцевим колаборантам все одно не вдалося дотягнути до рекордних показників.

"Результат, на який "необхідно всім рівнятися", зафіксований у Чечні - 96,46%. У "ЛНР" явка нижча майже на 9,5%. Десь недопрацювали", - зазначають у ЛОВА.

Читайте також: "Намалювали": Стали відомі підсумкові результати явки на "виборах Путіна" в окупованих регіонах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк