21.03.2024, 07:26

Росіяни атакували ракетами Київ, є постраждалі та пошкодження житлових будинків - відео

киев

Вранці 21 березня російські війська вдарили ракетами по Києву. Внаслідок атаки у столиці є постраждалі та пошкодження. Серед постраждалих - дитина.

Про наслідки ракетної атаки повідомляє ]]>КМВА]]> у Telegram, передає Час Пік.

За інформацією КМВА, внаслідок удару:

  • у Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок із загорянням квартири, одна дитина отримала поранення; за іншою адресою є інформація про спалах трьох автомобілів;
  • у Святошинському районі уламки пошкодили будівництво дошкільного навчального закладу; зафіксовано ушкодження багатоповерхового житлового будинку, займання авто; поранено одного чоловіка;
  • у Подільському районі падіння уламків на територію нежитлової забудови; падіння уламків на дах житлового будинку з подальшим займанням; також зафіксовано спалах на даху нежитлової двоповерхової будівлі.

"Всі екстрені служби працюють на місцях пригод. Інформація оновлюється та уточнюється", - додали в адміністрації.

Мер Києва Віталій Кличко уточнив, що кількість постраждалих зросла до 10 людей.

"Двоє з них були госпіталізовані. Іншим медики надали допомогу на місці. Зокрема, шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці. Четверо - у Святошинському", - написав Кличко ]]>у Telegram]]>.

За даними ]]>Повітряних сил ЗСУ]]>, росіяни задіяли для обстрілу Києва стратегічну авіацію. Також були випущені аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал".

Читайте також: Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову зросла до п'яти - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк