22.03.2024, 14:04

Окупанти заявили, що у Лисичанську було обстріляно автобус із російськими робітниками

Оккупанты заявили, что в Лисичанске был обстрелян автобус с российскими рабочими

В окупованому Лисичанську на Луганщині під остріл потрапив автобус із російськими "понаїхавшими" робітниками, які займаються "відновленням" міста.

Окупаційна адміністрація Лисичанська заявила про обстріл автобуса з російськими робітниками, передає Час Пік.

Як зазначили в адміністрації міста, серйозно ніхто не постраждав.

"Спеціалісти, які працюють на благо нашого міста й намагаються його відновити, потрапили під обстріл, коли поверталися з робочої зміни по своїх будинках. Автобус, в якому їхали робітники, посікло уламками. Було вибито скло, люди отримали порізи від уламків скла", - йдеться у повідомленні.

Як заявили в окупаційній адміністрації, "ми відновимо наше улюблене місто, зробимо його красивим та успішним, на зло всім ворогам".

Після таких заяв одразу напрошуються питання: "А завдяки кому тепер доводиться відновлювати Лисичанськ? Чому він у руїнах?" Також хочеться запитати, звідки у "понаїхавших" гастарбайтерів-мародерів "свої будинки" у Лисичанську, куди вони "повертаються після робочої зміни"?

Зруйнувавши й захопивши місто, російська орда тепер видає себе за "рятівників", звинувачуючи українців в обстрілах "російського Лисичанська". А місцеві зрадники-колаборанти прогинаються перед окупантами, сподіваючись отримати шматок пожирніше, та містечко потепліше...

Оккупанты заявили, что в Лисичанске был обстрелян автобус с российскими рабочими Оккупанты заявили, что в Лисичанске был обстрелян автобус с российскими рабочими

Читайте також:

Добровільне заклання, або Як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ставлять хрест на своєму майбутньому

"Десять років по тому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк