30.03.2024, 20:05

Російські терористи обстріляли Красногорівку на Донеччині: є загиблі та поранені

яфйціч

30 березня окупанти обстріляли з артилерії місто Красногорівку Донецькій області. Найбільших пошкоджень зазнали житлові будинки у приватному секторі міста. 

Про це повідомив ]]>Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури]]>, передає Час Пік.

Внаслідок чергового воєнного злочину росіян постраждали приватні будинки місцевих жителів.

"Під час ворожої атаки загинув 73-річний чоловік, який перебував в одному з будинків. Його 50-річну доньку, котра зазнала тілесних ушкоджень на подвір’ї, доставлено до медичного закладу", – йдеться у повідомленні. 

Постраждала отримала мінно-вибухову травму та осколкові поранення. Про важкість її стану на момент публікації невідомо.

Ще однією жертвою російських воєнних злочинів  стала літня жінка. Снаряд влучив у дім 70-річної жительки Красногорівки. Вона загинула на місці у власній оселі.

У прокуратурі також повідомили, що внаслідок російської атаки були пошкоджені житлові будинки та господарські споруди місцевих жителів.

За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України) Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях.

Як повідомлялось раніше, протягом минулої доби піротехніки Служби порятунку ]]>30 разів залучались для обстеження]]> території у Волноваському, Покровському та Краматорському районах. Силами піротехнічних груп було виявлено та знищено 105 одиниць вибухонебезпечних предметів на території площею 67,1 гектара.

Читайте також:

На Луганщині окупанти змушують українців отримувати російські посвідчення водія

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк