03.04.2024, 10:47

"Розпочалася підготовка до нового": На окупованій Луганщині завершився опалювальний сезон

На оккупированной Луганщине завершился отопительный сезон

На території окупованої Луганської області оголосили про завершення опалювального сезону. Для багатьох жителів так званої "ЛНР" цей сезон закінчився кілька років тому.

Опалювальний сезон на території т.зв. "ЛНР" 2 квітня завершився. Про це повідомила прес-служба підприємства "Луганськгаз", передає Час Пік.

Зазначається, що таке рішення було прийнято "у зв'язку із закінченням п'ятиденного періоду, протягом якого середньодобова температура зовнішнього повітря вища за вісім градусів та відсутність довгострокового прогнозу на похолодання".

Як заявили у ДУП "Луганськгаз", вже з 3 квітня почався "міжопалювальний період, який включає комплекс заходів з підготовки до проходження наступного опалювального сезону".

Варто зазначити, що на території "ЛНР" після 2014 р. багато хто давно не пам'ятає, що таке гарячі батареї. На холод та сирість у квартирах скаржаться мешканці різних окупованих міст. І це ті населені пункти, де є опалення, як заявляє "влада".

Щодо "нових звільнених" міст Луганщини - там люди вже дві зими виживають без опалення. У Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному триває демонтаж опалювальної системи у квартирах та будинках. Зрізуються стояки та радіатори, місцями вже встановили нові. Усі вулиці перериті - йде заміна труб...

Там підготовка до опалювального сезону триває третій рік. Люди сподіваються, що наступної зими їм не доведеться виживати у сирості та холоді. Луганчани на це сподіваються вже десятий рік...

Читайте також: "Десять років по тому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк