08.04.2024, 11:45

Житомирщину атакували російські дрони, є загроза забруднення повітря: наслідки удару показали на відео

Вночі на 8 квітня росіяни провели чергову атаку, запустивши безпілотники "Shahed", які, зокрема, тримали курс на Житомирщину – там БпЛА вдарив по об'єкту інфраструктури. Через атаку виникла пряма загроза забруднення повітря.

Про це ]]>написав]]> Звягельська міська рада на сторінці Facebook, передає Час Пік.

Повідомляється, що вночі ворог вдарив об'єктом інфраструктури громади, проте жертв атаки немає. У Звягелі тимчасово запровадили дистанційне навчання у школах.

"Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендується залишатися в приміщеннях із закритими вікнами", - наголошується в повідомленні.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій територіальної громади ухвалила рішення про дистанційне навчання у закладах загальної середньої освіти.

"Про заклади дошкільної освіти: для батьків, яким нема з ким залишити дітей, працюватимуть чергові групи", - йдеться у повідомленні.

Слід нагадати, що за ніч російські окупаційні війська запустили загалом 24 безпілотники, з них 17 БпЛА вдалося ліквідувати Силами та засобами протиповітряної оборони.

"Російські безпілотники вночі збили над Одеською, Миколаївською, Кіровоградською, Хмельницькою та Житомирською областями України", - повідомили у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ.

За повідомленнями місцевої влади, в Одеському районі пошкоджено транспортний об'єкт та АЗС, а в Миколаївській області через пошкодження лінії електропередач знеструмлено 14 населених пунктів.

Читайте також: "Росіяни двічі потрапили по центру міста": У мережі показали наслідки удару по Харкову - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк