09.04.2024, 11:30

Через масштабну аварію мешканці окупованої Луганщини залишилися без води: подробиці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
йфя

На Новосвітлівському водогоні сталася аварія, яка залишила без водопостачання понад 130 тисяч жителів псевдореспубліки "ЛНР". 

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"У зв’язку з аварією на Новосвітлівському магістральному водогоні буде припинено подачу води у 21 населений пункт. Без водопостачання 131 873 особи", — ідеться в повідомленні.

У підконтрольній бойовикам "Луганськводі" уточнили, що припинено подачу води магістральними водогонами до Ровеньок, Молодогвардійська, Суходольська (частково), населених пунктів Краснодонського (Сорокинського) району (Енгельсове, Широкий, Гірський, Краснодон (Сорокине), Новосемейкіне, Світличний, Самсонівка, Придорожнє, Лобачеве, Вишневий, Вишневий, Лобачеве, Вишневий, Самісіоновка, Лобачеве, Лобачеве, Лобачеве, Лобачево, Вишневе, Лобачеве, Вишневий, Лобачеве, Вишневий Діл, Валіївка, Новосвітлівка, Білоскелевате, Огульчанськ, Піонерське, шахти «Самсонівська-Західна», «Оріхівська»), а також до Свердловська (Довжанська), Червонопартизанська (Вознесенівки) та селищ Свердловського (Довжанського) району (Володарськ, Луначарського, Нагірне, Павлівка, Медвежанка).

Нагадаємо, що попри заяви росіян про те, що "ЛНР" є частиною РФ, мешканців окупованої Луганщини не пропускають на територію Росії. У найкращому разі просто не пропускають. Але також відомо про затримання на блокпостах, після яких люди пропадають.

Читайте також:

"У вас там триколор обсипався": на стелі "Сєвєродонецьк" знову можна бачити прапор України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк