25.04.2024, 21:35

На Київщині пройшов сильний дощ з градом: фото та відео наслідків

Марина Гончар | Всі новини автора
дощ

В Києві та області сьогодні пройшли шквальні дощі з градом. Очевидці передають, що все відбулось раптово, небо затягнули сірі хмари почалась буря. Погіршення погодних умов очікується й протягом наступної доби.

Удень 25 квітня мешканці Києва публікували в мережі фото та відео, як на місто насувається ураган. Згодом з'явились кадри наслідків сильного дощу з градом, який почався за лічені хвилини. Була також і гроза, про яку попереджали в Укргідрометцентрі, передає Час Пік.

У Києві внаслідок зливи, яка раптово налетіла на місто, в деяких місц ях вода підтопила дороги, тротуари та будівлі. На кадрах, які публікують місцеві мешканці, видно, як машини їздять по воді, а деякі будівлі заливають потоки води.

Сильний дощ з градом пройшов і у Фастові .  Фото наслідків негоди публі кують місцеві телеграм-канали.

Внаслідок негоди у Фастові затопило деякі вулиці, зокрема паркову біля місцевого автовокзалу. На кадрах видно, що чоловіки по коліна у воді. Вони намагаються врятувати свої авто. 

Наразі місцева влада не коментувала ситуацію. Натомість жителі Фастова у соцмережах просять, аби воду у місцях підтоплень викачали за допомогою спецтехніки. 

Читайте також: "Грозова п’ятниця й комфортні вихі дні": синоптикиня розповіла, якою буде погода до кінця тижня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк