13.05.2024, 10:01

На окупованій Луганщині сталася смертельна ДТП: серед постраждалих четверо дітей

На оккупированной Луганщине произошло смертельное ДТП: среди пострадавших четверо детей

На об'їзній дорозі в районі селища Новосвітлівка на окупованій Луганщині сталася смертельна ДТП. Двоє людей загинуло, ще п'ятеро отримали травми.

На об'їзній дорозі в районі селища Новосвітлівка на Луганщині зіткнулися два легкових авто. Внаслідок аварії двоє людей загинуло та ще п'ять, у тому числі четверо дітей, отримали травми. Про це повідомляє пресслужба т.зв. "уряду ЛНР", передає Час Пік.

Під час зіткнення авто загинули чоловік та жінка, постраждали один дорослий та четверо дітей. За інформацією т.зв. голови "МОЗ ЛНР" Наталії Пащенко, 14-річний підліток і 35-річна жінка перебувають у важкому стані, у них діагностовано відкриті черепно-мозкові травми.

"Стан решти постраждалих дітей, у тому числі 3-місячного немовляти, оцінюється як середнього ступеня тяжкості", - додала вона.

Усіх постраждалих госпіталізовано.

"Попередньо, ДТП сталася через водія Volkswagen. Він різко виїхав на зустрічну для обгону й врізався у сімку", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "Mash на Донбассе".

Читайте также: Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть легко втратити авто: причини, через які окупанти відбирають машини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк