14.05.2024, 12:16

Окупанти на Луганщині активно "перевиховують" українських дітей, - Лисогор

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цівауке

У закладах освіти на території тимчасово окупованої Луганської області російські "визволителі" змушують учнів писати та публікувати у соцмережах твори про Другу світову із паралелями щодо сьогоднішньої війни.

Про це повідомив начальник Луганської ]]>ОВА]]> Артем Лисогор, передає Час Пік.

За його словами, загарбники продовжують активно промивати мізки дітям на окупованих територіях Луганської області. Робота ведеться через пропагандистський рух "Движение первых" та активно набирає обертів у навчальних закладах.

Так, в окремих школах окупованої частини Луганщини, напередодні 9 травня, учнів змушували писати твори про Другу світову з обов’язковими паралелями щодо сьогоднішньої війни.

Контроль за виконанням поклали на вчителів-колаборантів.

"Школярі мають опублікувати такі дописи на своїх сторінках у соціальних мережах. Росіяни називають це "перевихованням", - наголосив Лисогор.

Нагадаємо, що заклад освіти № 18,тимчасово окупованого Лисичанська, б'є усі рекорди з проведення "патріотичних" заходів з підростаючим поколінням - "святкова програма, депутатський корпус міста, активісти партії "Єдина Росія", представники адміністрації" та ще й "почесний" гість на додачу.

Читайте також:

У мережі показали, як зараз виглядає одне з улюблених місць сєвєродончан - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк