15.05.2024, 18:41

У мережі показали "урочистості" в одному із дитячих садків Лисичанська: серед запрошених учасники "спецоперації" та "управління освіти"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апр

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області "побєдобєсіє" дісталося і дошкільних закладів. "Свято" було організовано силами педагогів-колаборантів.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"8 травня на базі ГБДОУ ЛНР "Лисичанський ясла-садок № 8 "Світлячок" спільно з ДБОУ "ЛСШ № 27" було проведено музично-тематичне свято, присвячене Дню Перемоги "Подвиг наших дідів нами не забутий!". Свято організовано силами дітей та педагогів під керівництвом музичного керівника Стукало О.І.", - йдеться у повідомленні.

На захід були запрошені "спеціальні гості": учасники спеціальної військової операції, Ріпка О.Г., так званий заступник голови адміністрації муніципальної освіти міського округу міста Лисичанська, представники "управління освіти" міста.

Як повідомлялось раніше, заклад освіти № 18 б'є усі рекорди з проведення "патріотичних" заходів з підростаючим поколінням - "святкова програма, депутатський корпус міста, активісти партії "Єдина Росія", представники адміністрації" та ще й "почесний" гість на додачу.

Читайте ще: "Ощасливлення" народу триває, або Як окупанти завалюють Лисичанськ "крутими" подарунками

Читайте також: На окупованій Луганщині посилено мобілізацію українців: названо міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк