18.05.2024, 13:26

Вовчанськ практично зруйнований ворогом, — ЦПД (фото, відео)

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рол

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко прокоментував ситуацію у Вовчанську Харківської області, наголошуючи, що місто практично зруйноване.

Та у повідомленні на своєму]]> TГ - канал]]>і він наголосив, що росіяни все ще не досягли своєї мети там.

"Місто Вовчанськ, на жаль, практично зруйноване ворогом, який нещадно б‘є КАБами", — наголосив Коваленко. 

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що ЗСУ зірвали плани ворога максимально вклинитись у глибину міської забудови Вовчанська і там закріпитися. Зараз бої тривають в північній частині міста, захисники тримають окупантів під вогневим контролем. У Нацполіції розповіли, що армія РФ взяла в полон близько 40 цивільних, яких утримує у підвалі поруч зі своїм штабом. Одного чоловіка похилого віку вони стратили.

Як повідомлялось раніше, аеророзвідники під час моніторингу повітряного простору над містом Вовчанськ Харківської області виявили тіло загиблої людини в кріслі колісному неподалік місцевої лікарні, яку захопили російські військовослужбовці.

Правоохоронці розглядають версію, що потерпілий намагався відʼїхати подалі від медичного закладу, але військові ЗС РФ розстріляли його та кинули у кріслі колісному стояти посеред розбитої вулиці.

Читайте також:

У Кремінній ЗСУ знищили російський танк - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк