20.05.2024, 12:38

В окупованому Сєвєродонецьку відкрився ще один супермаркет торгової мережі "Матрьошка" - фото

В оккупированном Северодонецке открылся очередной супермаркет торговой сети "Матрешка"

В окупованому Сєвєродонецьку відкрився черговий супермаркет торгової мережі "Матрьошка". Мешканцям міста обіцяють якісні товари за доступними цінами.

Окупаційна адміністрація Сєвєродонецька похвалилася черговим "досягненням". У місті відкрився ще один супермаркет торгової мережі "Матрьошка", повідомляє Час Пік.

Як пишуть місцеві ЗМІ, це вже 4 торгова точка цієї мережі, що відкрилася у Сєвєродонецьку після "визволення". В асортименті супермаркету: продукти, бакалія, господарські товари, товари для дітей тощо.

Судячи з коментарів місцевих жителів, супермаркет "Матрьошка" відкрився на початку травня біля ПК Будівельників. Раніше на цьому місці працював супермаркет "АТБ". За словами покупців, ціни у новому магазині нижчі, ніж на ринку.

Зрозуміти радість мешканців міста можна, по-перше, розбите приміщення відремонтували, територію облагородили. По-друге, з'явився магазин у кроковій доступності. Але бравада "нової влади" виглядає смішно. Раніше у Сєвєродонецьку чи не на кожному розі були магазини, тепер окупанти відкриття кожного чергового магазину подають як "велике досягнення".

І якщо вже хотіли похвалитися "великим попитом" та "напливом покупців", то фото вибрали явно непідходящі...

Читайте також: Лисичанськ, Сєвєродонецьк і Рубіжне "пролітають"? Влада "ЛНР" планує забудувати міста новими житловими комплексами

В Северодонецке открылся супермаркет "Матрешка" В Северодонецке открылся супермаркет "Матрешка" В Северодонецке открылся супермаркет "Матрешка"В Северодонецке открылся супермаркет "Матрешка" В Северодонецке открылся супермаркет "Матрешка"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк