20.05.2024, 13:15

"Бавовна" у Луганську: у мережі з'явилися перші кадри наслідків "прильотів"

"Бавовна" в Луганске

В окупованому Луганську вранці 20 травня пролунало кілька потужних вибухів. Окупанти заявляють про "ефективну" роботу ППО, а місцеві жителі повідомляють про точні "прильоти" та публікують кадри наслідків удару.

В окупованому Луганську вранці 20 травня пролунало кілька потужних вибухів. Попередньо, удару було завдано по т.зв. "Академії внутрішніх справ". Генштаб ЗСУ та представники Сил оборони України поки що офіційно не коментували цю інформацію, повідомляє Час Пік.

Судячи з повідомлень у мережі, вибухи пролунали на території колишнього Луганського державного університету внутрішніх справ й місцеві жителі добре знали, що знаходилося у місцях "прильотів".

оккупированный Луганск

"За інформацією з відкритих джерел стало відомо про чергове вдале влучання наших ракетників по базі рашистів у селищі Ювілейному у передмісті Луганська. У місцевих чатах луганчани підтверджують, що на місці влучання облаштоване військове містечко посеред цивільної забудови. До 2014 року в цьому районі працювала академія внутрішніх справ, яку потім облюбували рашисти.

"Честь руського офіцера" – це ховатись за спинами наших співвітчизників та серед наших домівок. В цілому нічого нового.

Вітаємо наших бійців з вдалим полюванням, а також вдячні нашим людям за точні координати", - ]]>прокоментував ]]>удар голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

У соціальних мережах вже поширюються відео "прильотів" та наслідки удару. Тим часом окупанти заявляють про "ефективну" роботу ППО. При цьому вони звинувачують ЗСУ в обстрілі мирних луганчан, повідомляючи про п'ятьох постраждалих.

Російські ЗМІ вже повідомляють, що "після атаки французькими ракетами "SCALP-EG" загорівся житловий будинок, а у сусідніх будівлях вибуховою хвилею вибило вікна. При цьому ані слова про те, що російська ППО збиває ракети прямо над головами мирних жителів. І не слова про постраждалих окупантів...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк