23.05.2024, 09:58

Влада окупованої Луганщини запропонувала жителям взяти участь у складанні плану розвитку "республіки"

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованій Луганщині влада так званої "ЛНР" оголосила збір пропозицій до плану стратегічного розвитку регіону.

Гауляйтер "ЛНР" Леонід Пасічник запропонував мешканцям "республіки" озвучити свої пропозиції, ідеї та побажання щодо розвитку економіки т.зв. "ЛНР", повідомляє Час Пік.

"На найближчі 10 років, я вважаю, однозначно плани писати потрібно", - зазначив Пасічник.

Варто зазначити, що частину Луганщини, якою керує Пасічник, було окуповано ще у 2014 роцы. З того часу т.зв. "ЛНР" так і не стала процвітаючою "республікою". Більше того, міста роками потопають у смітті, а люди давно забули про нормальне водопостачання та опалення.

За 10 років місцева влада не змогла навіть вирішити проблему з вивезенням сміття у містах та відновленням комунікацій. Однак знову будують нові "грандіозні" плани...

"Окупаційна адміністрація Луганщини оголосила збір пропозицій до плану стратегічного розвитку так званої "ЛНР". Населенню пропонують зателефонувати по вказаному номеру телефона, висловити своє бачення розвитку, після чого найбільш кмітливих мають записати на прийом до «спеціально підготовленої особи». Підготовленої до крадіжки чужих ідей, а не для генерації власних", - ]]>зазначили ]]>у Луганській ОВА.

Нагадаємо, у Міноборони РФ стверджують, що "повна мобілізація" не очікується і "план за чисельністю" повністю виконується. Але щодня російська армія зазнає втрат, а це означає, що місце утилізованого вояки хтось має зайняти. Російське командування вже не приховує, що проблему вирішуватимуть за допомогою "нових росіян", які проживають як у Росії, так і в "нових регіонах РФ".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк