23.05.2024, 22:24

Справу проти батька дівчинки, яка померла від опіків після "лікування" педикульозу бензином відправили до "суду": деталі

Оксана Мовчан | Всі новини автора
іваппр

Учора, прокуратура "ЛНР" оголосила про направлення до "суду" справи щодо трагічної смерті 11-річної дівчинки з окупованого Довжанська, раніше відомого як Свердловськ, Луганської області. Відповідно до повідомлення "прокуратури", батька цієї дівчинки, Олександра Гусєва, обвинувачують у заподіянні смерті з необережності та в жорстокому поводженні з дочкою.

За даними окупаційних ЗМІ, смерть дівчинки настала від опіків, які вона отримала після того, як була "лікована" від педикульозу за допомогою бензину, передає Час Пік.

Кримінальну справу проти 35-річного Олександра Гусєва направили до так званого окупаційного "Свердловського міського суду". Прокурори затвердили обвинувальний висновок, в якому чоловіка звинувачують у заподіянні смерті з необережності, а також у неналежному виконанні обов'язків щодо виховання неповнолітнього, якщо це діяння поєднане з жорстоким поводженням із неповнолітнім.

За звісткою, Олександр Гусєв "визнав провину і розкаявся". За дії йому загрожує до двох років позбавлення волі або умовний термін.

Ця історія викликає глибоке занепокоєння та обурення у громадськості, підкреслюючи важливість суворого контролю за випадками жорстокого поводження з дітьми. 

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Довжанську 11-річна дівчинка загорілася від вугільної печі та впала в кому: тато виводив вошей бензином.

Читайте також:

У Довжанську на Луганщині вражено склад ПММ окупантів - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк