26.05.2024, 15:09

У мережі показали момент російського удару по "Епіцентру" у Харкові: відео зсередини будівлі

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилося нове відео моменту удару росіян по "Епіцентру" в Харкові. Відео знято всередині будівлі та демонструє, що працівники підприємства аж ніяк не були готові до атаки ворога. Вони спокійно виконували свою роботу. Якусь мить - і людські життя обриваються.

Страшними кадрами поділився начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов у Фейсбук, передає Час Пік.

На оприлюднених кадрах двоє чоловіків стоять біля прилавка із сантехнікою. Вони про щось говорять, а вже за мить будинок занурюється на повну пітьму від удару РФ.

"Вже тринадцять загиблих. Тіла ще семи жертв, розшукуваних родичами та колегами, поки не вдалося виявити. Вони вважаються зниклими безвісти. Так само, як і люди, рештки яких ми вже знайшли, але ще працюємо з ДНК", - написав він у мережі близько 13:00.

На відео, за його словами, з яким зараз працюють слідчі – момент удару. "Чітко видно, що люди зовсім не були готові до такої атаки, перебували на робочих місцях і займалися своїми справами. Зараз ми вивчаємо щохвилини записи із камер".

Станом на 15:00 відомо щонайменше про 14 загиблих в результаті російського удару по "Епіцентру" в Харкові вдень у суботу, 25 травня.

Раніше повідомлялося, що в супермаркеті на момент атаки могло перебувати понад 200 осіб. У прокуратурі зазначали, що точну кількість людей у ТЦ зокрема будуть вважати за допомогою записів з відеокамер.

Читайте також: Євлаш розповів, у чому небезпека ударів та чи можна захистити Харків: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк