01.06.2024, 16:52

На території окупованого Донбасу всіх школярів зобов'яжуть носити уніформу

На территории оккупированного Донбасса всех школьников обяжут носить униформу / Иллюстративное фото

На окупованих територіях Донбасу "визволителі" продовжують занурювати місцевих мешканців у минуле. З 1 вересня всіх школярів одягнуть в уніформу.

На тимчасово окупованій території Донбасу з нового навчального року діти будуть змушені одягати уніформу. Як повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, таке рішення у Міжнародний день захисту дітей ухвалила т.зв. "міністерка освіти ДНР" Ольга Колударова, передає Час Пік.

Як зазначає ЦНС, поки невідомо, як виглядатиме шкільна форма.

"За словами колаборантки, уніфікований одяг буде підкреслювати "скромність" дитини та допоможе покращити якість навчання.  

Та от яким чином уніформа впливає на навчання, Колударова не пояснила. А от те, що однаковий одяг позбавляє дітей індивідуальності, урівнює всіх окупантка вважає позитивним явищем.

От і ще один прояв запровадження тоталітарного режиму Кремля на окупованих територіях України. Одягнути усіх в уніформу, зробити усіх рівними аби мати цілковитий контроль над суспільством і його громадянами", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Варто зазначити, що ввести обов'язкову шкільну форму запропонували в уряді РФ Путін підтримав цю ідею. А це означає, що уніформу школярів змусять носити також на окупованих територіях Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Головний аргумент до запровадження уніформи для школярів – "підтримка вітчизняного виробника" – російських підприємств легкої промисловості, які переживають кризу через санкції. Отже, розмови про "поліпшення якості навчання" та зовнішній вигляд школярів - просто порожній звук...

Читайте також: В "ЛНР" намічено "велике будівництво": скільки нових багатоповерхівок з'явиться у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному для "понаїхавших"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк