02.06.2024, 14:16

Пожежі, обстріли та згорілий автобус: обстановка в окупованій Кремінній на Луганщині від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

Обстановка в окупованій Кремінній Луганській області останніми днями залишається напруженою - обстріли, пожежі та інциденти з цивільним транспортом.

За повідомленнями місцевих пабліків, місто зазнало кількох артилерійських обстрілів, передає Час Пік.

1 червня надійшли повідомлення про потужний удар по центру Кремінної. Вночі прилетів один снаряд, тоді як вдень обстріли були інтенсивнішими. "Система протиповітряної оборони спрацювала вночі".

2 червня близько 13:00 місто зазнало сильних артилерійських обстрілів. За словами місцевих жителів, приблизно чотири снаряди потрапили до міської території, проте точне місце влучення невідоме.

Крім обстрілів, регіон постраждав від низки пожеж. За словами місцевого блогера, за останній тиждень сталося багато пожеж на території окупованої частини Луганської області. Горіли ліси біля Сєвєродонецька, Кремінної та Кудряшівки. У Кудряшівці частину жителів довелося евакуювати.

Одним із найсерйозніших інцидентів став випадок із пасажирським автобусом на маршруті "Кремінна-Сєвєродонецьк", який повністю згорів. Ніхто не постраждав.

Блогер також підтвердив факти обстрілів у Луганську та поблизу Первомайська, де було пошкоджено газопровід низького тиску.

Читайте також: У Кремінній спалахнув будинок: окупанти показали на фото наслідки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк