05.06.2024, 18:10

Окупанти не припиняють грабувати селища Луганщини

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ролор

Мешканці населених пунктів тимчасово окупованої Луганської області потерпають від свавілля так званих "визволителів", на яких немає ніякої управи.

Про це повідомляє руху ]]>"Жовта Стрічка"]]>, передає Час Пік.

Російські військові влаштовують рейди та грабують магазини й домівки в населених пунктах Луганщини.

За даними активістів руху, окупанти влаштовують рейди в селищах Марківка, Новопсков, Бондарівка та Лісна Поляна по приватних будинках, магазинах та ринках.

"Рашисти забирають усе — від побутових речей до продуктів харчування", - наголошують активісти.

Місцеві жителі неодноразово звертались до представників окупаційної "влади" Старобільського району з проханням вирішити проблему, але їх просто ігнорують.

Тим часом жителі окупованого Рубіжного Луганської області стикаються з численними проблемами: влада відмовляється виплачувати компенсації за зруйновані квартири, а також спостерігається критична нестача медикаментів в аптеках міста.

Як повідомлялось раніше, ситуація з електропостачанням в окупованих районах Луганщини залишається напруженою через руйнування цивільної інфраструктури внаслідок бойових дій та відсутності належного обслуговування.

Нагадаємо, що мешканці так званої "ДНР", які у 2014 році радісно зустрічали "руський мир", раптом почали масово скаржитися на "віджим" житла. Понад 300 тисяч квартир та будинків на території "республіки" виявилися заарештовані, а люди, які в них проживають, по суті сьогодні - бомжі, оскільки не мають прав на це житло.

Читайте також:

"52 будинки отримають воду": Окупанти розповіли, як відбувається "відновлення" водопостачання у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк