05.06.2024, 22:21

Окупанти завдали удар по курортному селищу на Одещині: з’явилося фото пошкодженого готелю

арпорпор

У середу, 5 червня, російські терористи вдарили по цивільній інфраструктурі Одеської області. Обстріл стався у другій половині дня. 

Про наслідки повідомили в ]]>Одеській обласній прокуратурі]]>, передає Час Пік.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, близько 17:00 збройні сили РФ поцілили по об'єктах туристичної інфраструктури у Білгород-Дністровському районі.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим УСБУ документують черговий воєнний злочин РФ. Про постраждалих інформації немає.

О 16:57 у Telegram-каналі Повітряних сил з'явилося повідомлення про те, що для низки регіонів з'явилася загроза застосування балістичного озброєння з тимчасово окупованого Криму. Уже за 2 хвилини стало відомо, що швидкісна ціль була запущена в напрямку Одеської області.

Мер Одеси Геннадій Труханов і начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у своїх Telegram-каналах практично одночасно попередили місцевих жителів про небезпеку і закликали пройти в укриття, але більше подробиць про ворожий обстріл від них не прозвучало на момент публікації матеріалу.

Читайте також:

Проблематика відновлення закону на повернутих тимчасово окупованих територіях України на прикладі Азербайджана: думка аналітика

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк