07.06.2024, 11:56

Окупанти скаржаться на обстріл Луганська: у мережі показали на відео момент "прильоту"

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч проти 7 червня жителі тимчасово окупованого Луганська чули серію потужних вибухів. Місцеві телеграм-канали почали активно повідомляти про подію, вказуючи на те, що над містом здійнявся характерний "гриб" диму.

Пропагандистські ресурси поспішили заявити, що вибухи пов'язані з роботою протиповітряної оборони (ППО), повідомляє Час Пік.

За їхніми словами, системи ППО нібито збили два безпілотні літальні апарати над містом. Цю заяву підтвердив речник глави самопроголошеної республіки.

Однак очевидці повідомляють про серйозніші наслідки. Зокрема, жителі помітили пожежу у районі Гострої Могили – одного з історичних місць Луганська. Містом було чути сирени пожежних машин, що вказує на реальні руйнування, а не тільки на роботу ППО.

Також луганчани скаржаться із соцмереж, що в ряді районів міста відсутній мобільний зв'язок.

А жителі східних кварталів міста пишуть: "У мене по ходу біля будинку прилетіло, з балкона не видно - димить аптека Фармація на нульовому поверсі. Причому два рази. Я якраз на балконі був - мені балконну раму винесло, трохи оглушило і зовсім трохи склом посікло руку і лоба".

Момент "прильоту" в окупованому Луганську публікують низка ТГ-каналів:

Читайте також:

Чому у "ЛНР" не поспішають відновлювати Луганську область

Окупанти опублікували графік відключень світла в Луганській області на червень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк