08.06.2024, 08:13

"Бабах за бабахом": У Криму вночі пролунала серія вибухів - відео

крим

У ніч проти суботи, 8 червня, у тимчасово окупованому Криму пролунала серія потужних вибухів на тлі повідомлень про загрозу атаки дронів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передає Час Пік.

Відомо, що вибухи прогриміли у районі Балаклавської ТЕС, у Саках, Євпаторії та Севастополі.

Очевдці зафіксували гучний вибух об 01:39 годині, який пролунав у Балаклаві, а об 02:10 - у Севастополі. Звук було чутно у всіх районах міста. Місцеві повідомили, що перед вибухом були почуті постріли з крупнокаліберної зброї, що свідчить про можливу атаку безпілотників. Люди розповідають, що від вибуху тряслися вікна, спрацьовували сигналізації автомобілів.

За даними джерела, перший вибух, який стався об 01:39, був в районі Балаклавської ТЕС, а другий, який відбувся в морі - в районі Стрелецької бухти. Свідки повідомили, що навіть будинки тремтіли.

Вибух у Севастополі, що стався з боку моря, був зумовлений морським дроном. Тим часом, окупаційна "влада" Криму повідомила про якесь пошкоджене судно: 

"Гучні звуки, які було чутно в районі Стрілецької бухти, – це наш флот на зовнішньому рейді знищив безекіпажний катер", – заявив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Розважаєв.

Місцеві мешканці в соціальних мережах писали:

​​​​​​​

Пізніше у мережі з'явилося відео. Увага! Присутня ненормативна лексика!

Читайте також: "Звільнений" Донецьк потопає у смітті - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк