09.06.2024, 15:54

Зарослі вулиці та звуки війни: у мережі показали свіжі кадри з окупованого Лисичанська

Віктор Білий | Всі новини автора

Нещодавно у мережі з'явилися свіжі кадри з окупованого Лисичанська, що на Луганщині. Вони демонструють жахливу реальність життя у місті.

Відео та фотографії, опубліковані користувачами, показують район 26-ї школи, вулиці Карбишева, Кронштадтська та Гора Попова, передає Час Пік.

На першому відео зняті пустельні вулиці приватного сектору, де будинки та двори заросли травою настільки, що важко зрозуміти, чи залишилися там жителі. Ці кадри наочно демонструють, як війна спустошила колись пожвавлені райони міста.

Місцевий волонтер, коментуючи ситуацію, повідомляє про безперервні бойові дії:

"У місті було галасливо, були прильоти, була атака дронами. Між Привіллям і Новодружеськом є громадянська машина, що згоріла. У Лисичанську теж були прильоти - дуже багато жертв, дуже шкода людей".

Друге відео показує 109-й будинок на проспекті Перемоги (колишній Леніна). На ньому можна побачити так званий "ремонт" будинку, а тлом чути звуки війни, що підкреслюють, наскільки загострена ситуація у місті.

Крім того, у мережі з'явилися фото району гори Попова (колишня Кірова), датовані 9 червня цього року. Ці знімки доповнюють картину Лисичанська, який перебуває під окупацією.

Читайте також: 

Новий законопроєкт "про справедливість": ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного зможуть отримати сертифікат на нове житло?

"Стіни списані образами та погрозами": Окупанти скаржаться на жителів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк