10.06.2024, 08:48

Нічна "бавовна" в Криму: що відомо на даний момент

Ночная "бавовна" в Крыму

В окупованому Криму в ніч проти 10 червня пролунала серія вибухів. Росіяни заявили про атаку ракетами ATACMS та відрапортували про успішну роботу ППО. Однак, за інформацією місцевих жителів, "прильоти" все ж таки були.

В окупованому Криму в ніч проти 10 червня було "неспокійно". Telegram-канал "]]>Крымский ветер]]>" зібрав інформацію від своїх підписників про те, що сталося за ніч, передає Час Пік.

До 6-8 вибухів чули у Красноперекопському, Джанкойському районах та смт Первомайське. Про "прильоти" поки що нічого не відомо.

4 потужні вибухи, від яких "стіни тремтіли", чули в Євпаторії та Сакському районі. Є припущення про "прильот" по військовому об'єкту біля села Наумівка Сакського району - ця інформація не підтверджена. У селі Михайлівка Сакського району синхронно з вибухами зникла електрика.

"Також нам повідомляють, що всі 4 ракети прилетіли по наземному об'єкту біля Євпаторії майже вертикальною траєкторією, але дана інформація теж не підтверджена.

Повідомляють, що з Джанкойського району пожежні автомобілі Московською трасою їдуть у бік Сімферополя", - пише Telegram-канал.

Пізніше з'явилася інформація, що з двох годин ночі на півночі Криму перекрито дорогу "Азовське - Рощино". Збройні військові патрулі нікого не пропускають без пояснення причин.

Чекаємо на офіційну інформацію.

Нагадаємо, для українців, які перебувають за кордоном, з'явилися гарні новини: про що йдеться, читайте у нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк