10.06.2024, 12:32

Окупанти Луганщини наймають "адміністрацію" без вищої освіти: Лисогор про ситуацію в області

В окупованій Луганській області російська влада розпочала набір співробітників на адміністративні посади, значно знизивши вимоги до кандидатів.\

Як повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор, у Старобільську готові прийняти на роботу фахівців без вищої освіти та досвіду роботи, передає Час Пік.

Окупаційна адміністрація так званого Старобільського муніципального округу оголосила вакансії у різних сферах: житлово-комунальне господарство, агропромисловий розвиток, робота з молоддю, зв'язки з громадськістю та внутрішня політика. Для працевлаштування достатньо мати свідоцтво про середню професійно-технічну освіту.

Паралельно з кадровими проблемами окупанти стикаються з труднощами у забезпеченні населення базовими послугами.

У Рубіжному, за інформацією колаборантів, відновлення мобільного зв'язку відкладається щонайменше до 2025 року. Місцевим мешканцям рекомендують користуватися дротовим телефонним зв'язком.

На тлі цих проблем продовжуються активні бойові дії. Луганська ОВА повідомляє про шість атак супротивника поблизу Греківки, які були відбиті українськими силами в районі Невського. Російські війська активно застосовують авіацію, завдаючи ударів керованими бомбами по Новоєгорівці та Серебрянському лісу. Населені пункти Невське, Куземівка, Макіївка та Стельмахівка зазнають обстрілів з мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Читайте також: "Новоросія" без правового статусу: Глава Луганської ОВА розповів про плани РФ на окупованих територіях

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк