11.06.2024, 14:27

Життя у тимчасово окупованому Рубіжному: у мережі з'явилися свіжі фото

рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області життя майже зупинилося. Місто виглядає занедбаним та забутим, адже окупаційна "влада" зовсім не приділяє уваги його відновленню та розвитку. Крім того, у мережі поширилися кілька нових фото будинків.

Місцеві жителі змушені жити в умовах занепаду: вулиці заповнені сміттям, громадські місця занедбані, а інфраструктура знаходиться в критичному стані. Магазини, школи та лікарні не працюють належним чином, що ускладнює життя місцевих жителів, передає Час Пік.

Проросійські джерела стверджують, що у Рубіжному є світло, вода і газ у будинках, які не були зруйновані під час бойових дій. Однак реальність свідчить про інше: велика частина міста залишається без базових комунальних послуг, що ще більше погіршує якість життя населення. 

У мережі поширилися фотографії, що демонструють стан житлових будинків по проспекту Переможців (колишня Кірова) та вулиці Руденка в окупованому місті Рубіжне. Зображення підкреслюють занедбаність міста та відсутність будь-яких ознак догляду з боку окупаційної "влади".

Частково зруйновані будинки, відсутність вікон, обвалені балкони. Перед будівлями накопичилося сміття, яке не прибирається. Місто виглядає покинутим:

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому російськими військами Рубіжному на Луганщині сталася дорожня трагедія – внаслідок аварії загинув водій мотоцикла.

Читайте також: Окупанти погрожують не вивозити сміття тим, хто не має російського паспорта на тимчасово окупованих територіях

Гостинні заклади – готелі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк