12.06.2024, 13:00

Скромний "святковий флешмоб" в окупованому Лисичанську: як відзначали День Росії на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому російськими військами Лисичанську Луганської області відбувся невеликий захід, який окупаційна влада назвала "святковим флешмобом" на честь Дня Росії.

За даними самих окупантів, флешмоб відбувся у Лисичанській середній школі №18, передає Час Пік.

Повідомляється, що захід відбувся на базі Лисичанської середньої школи № 18, де освітяни, діти, батьки та інші працівники школи відзначали російське свято. За словами організаторів, "флешмоб пройшов у веселій та святковій атмосфері, наповненій піснями та виступами про значущість цього дня".

Однак відеокадри з цього "святкового флешмобу" виглядають більш ніж скромно. На записі чітко видно лише двох дітей, які беруть участь в акції на фоні російських прапорів.

Ця невелика "патріотична" акція в окупованому Лисичанську викликала скептичні коментарі в мережі. Багато хто підкреслює її тимчасовий характер, натякаючи на майбутнє визволення міста.

"Нічого, нехай ще трохи помахають російськими прапорами! Це тимчасово!", - пишуть одні користувачі. Інші згадують сумні приклади жителів Донбасу, які гаряче зустрічали "російський світ", але згодом втратили близьких і втратили житло.

Читайте також: 

"Стелі прийшов капець": Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного скаржаться на російських будівельників

Перший фотоальбом: подарунок на виписку з пологового, який запам'ятають

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк