12.06.2024, 10:19

"Стелі прийшов капець": Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного скаржаться на російських будівельників

"ремонт" крыш в оккупированном Рубежном

Поки російські пропагандисти розповідають про високі темпи "відновлення" Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, мешканці міст "трикутника" вже не знають, куди скаржитися і на будівельників, і на якість ремонтів.

У мережі продовжують з'являтися повідомлення від мешканців окупованого Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, незадоволених якістю ремонтів, які проводять російські "спеціалісти", повідомляє Час Пік.

Поки росіянам по телевізору розповідають про те, як стрімко "відроджуються з попелу" окуповані міста Луганщини, жителі "трикутника" вже не знають, кому писати скарги на російських будівельників.

За словами місцевих жителів, найчастіше роботи ведуться лише на папері, а скарги залишаються без відповіді. Тим, кому пощастило додзвонитися "нагору", порадили вирішувати питання з місцевою адміністрацією, якій, за словами місцевих жителів, глибоко начхати на проблеми людей.

новости соцсетей новости соцсетей

Однак, скаржаться на будівельників навіть ті жителі, в будинках яких ремонт все-таки розпочався. Щоправда, за їхніми словами, краще б ремонт взагалі не починався, оскільки проблем тільки додалося... 

Тим часом окупанти заговорили про повноцінне відновлення Лисичанська й обіцяють вже цього року забудувати новими багатоповерхівками міста "ЛНР".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк