13.06.2024, 08:48

"Засідка" на дорогах: на трасі між Сєвєродонецьком та Луганськом зупиняють авто та автобуси, окупантів цікавлять чоловіки

Луганская область

На автодорозі між Сєвєродонецьком та Луганськом окупанти зупиняють автомобілі та автобуси. Чоловіків виводять для "бесіди".

Російське командування відкрито каже, що втрати живої сили компенсуватимуть за рахунок "нових росіян", які проживають як у Росії, так й у "нових регіонах РФ". І насамперед варто задуматися мешканцям "нових звільнених" територій, повідомляє Час Пік.

Раніше з'явилася інформація, що в окупованих містах Луганщини військкомати знову відкрили "полювання" на чоловіків. Йшлося про міста, окуповані з 2014 року. За даними Луганської ОВА, окупанти проводять "бесіди" з чоловіками й на "нових звільнених" територіях.

"На автошляху між Сєвєродонецьком та Луганськом зупиняють автівки та автобуси. Проводять бесіди з чоловіками призовного віку, перевіряють, чи перебувають ті на обліку у військкоматі. Кому потрібно – видають повістки", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

З урахуванням того, що тепер до Луганська необхідно їздити і за довідками, і за документами, і на прийом до лікаря, і на лікування, - уникнути таких "бесід" буде складно жителям Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та прилеглих населених пунктів. Пам'ятається, окупанти давали обіцянки, що чоловіків із міст, "звільнених" у 2022 р. не мобілізуватимуть...

Читайте: "Загребуть усіх": Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного варто готуватися до "могилізації"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк