14.06.2024, 22:01

Хвиля обурення на окупаційну "владу" продовжується: У Сєвєродонецьк завезли ліфти

северодонецк

На тимчасово окупованій території Сєвєродонецька Луганської області стався інцидент, який знову порушує питання про компетентність і відповідальність місцевих "влад". На проспекті Гвардійському 42а було зафіксовано розвантаження ліфтового обладнання, яке викликало бурю обурення серед місцевих жителів і користувачів соціальних мереж.

Згідно з повідомленнями в місцевих сепаратистських чатах, за цією адресою завезли ліфти, проте їх розвантаження було проведено з явними порушеннями, передає Час Пік.

"Що за ставлення до дорогого обладнання???" – обурюються місцеві жителі. За їх словами, ліфти, закуплені у Щербинського ліфтобудівного заводу (ЩЛЗ), були дешевими та неякісними, але навіть їх розвантаження було проведено з грубими порушеннями.

На наданих фотографіях видно, що ліфти розвантажені на відкритому повітрі, без будь-якого захисту. Кабіни ліфтів упаковані у дві коробки максимум, але при цьому встановлені одна на одну в три "поверхи". Це викликає серйозні побоювання, оскільки всередині знаходиться дороге обладнання, включаючи електроніку. Також очевидно, що жодні заходи щодо збереження цілісності й безпеки обладнання не були вжиті.

Жителі також вказують на відсутність ліфтової організації, яка б прийняла обладнання на баланс і забезпечила його встановлення та обслуговування.

"Гвардійський 42а. Завезли ліфти. Що за ставлення до дорогого обладнання??? Мало того, що ЩЛЗ ліфти закупили дешеві та не дуже якісні, так ще й розвантажили навалом. Кабіни дві коробки максимум, поставили по 3, а там електроніка. Ліфтової організації немає, кому здавати будуть? Диспетчеризація куди? Самі питання... Контролю немає, все на самоплив. Так не можна", – обурюються жителі.

Цей інцидент свідчить про серйозні проблеми в управлінні та контролю над важливою інфраструктурою у Сєвєродонецьку. Недолік професіоналізму та недбалість місцевої "влади" можуть призвести до значних технічних проблем у недалекому майбутньому. Крім того, це ставить під загрозу безпеку мешканців, які користуватимуться цими ліфтами після встановлення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканці тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області втомилися чекати на "покращення" від "визволителів". Марні звернення до "адміністрації" міста щодо інтернету та зв'язку також залишаються без відповіді.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Северодонецкий чат Telesever]]>".

Читайте також: "А які тоді функції виконує адміністрація?": Жителі Сєвєродонецька активно скаржаться на окупаційну "владу"

Корпоративні подарунки для співробітників: яким правила слід врахувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк