15.06.2024, 13:19

Нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька: Як виглядає місто після приходу "руського миру"

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У мережі з'явилися нові фотографії із тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області. Ці знімки демонструють справжній стан міста після приходу так званих "визволителів".

Фото, що розповсюдилися в соціальних мережах, показують покинуте місто, яке важко впізнати після бойових дій і приходу окупаційних сил, передає Час Пік.

Багато будинків залишилися в руїнах, вулиці заповнені сміттям, і майже кожен куточок Сєвєродонецька демонструє ознаки занедбаності. Інфраструктура, яка колись функціонувала, зараз перебуває в критичному стані.

Мешканці Сєвєродонецька переживають важкі часи. Вони намагаються вижити в умовах, коли базові послуги або відсутні або функціонують з великими перебоями. Немає достатнього постачання продуктів, медикаментів та інших необхідних речей для нормального життя. Рівень безробіття зашкалює.

Так звана "влада", встановлена ​​окупаційними силами, дуже повільно займається відновленням міста. Багато обіцянок залишаються лише словами, а реальних дій практично немає. Жителі розповідають, що допомоги від "адміністрації" практично немає, і вони змушені самостійно впоратися із наслідками окупації.

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованій території Сєвєродонецька Луганської області стався інцидент, який знову порушує питання про компетентність та відповідальність місцевої "влади". На проспекті Гвардійському 42а було зафіксовано розвантаження ліфтового обладнання, яке викликало обурення серед місцевих жителів та користувачів соціальних мереж.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>По Северу]]>".

Читайте також: Лисичанськ на камеру: як окупаційна "влада" ремонтує місто для пропаганди

TikMate: ваш надійний інструмент для завантаження відео з TikTok

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк