15.06.2024, 18:15

Українські воїни з "Азову" успішно вибили росіян з їхніх позицій у Серебрянському лісництві

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ажпапдрдп

Під натиском українських воїнів російські загарбники не змогли втримати свої позиції у Серебрянському лісництві на Луганщині.

Про це повідомили аналітики ]]>Deepstate]]>, передає Час Пік.

Заступник командира 12-ї бригади спеціального призначення ]]>"Азов"]]> Святослав Паламар уточнив, що змусили ворога відступити саме бійці його підрозділу.

"Пишіть ЧЕСНО!!! Окупанти ВІДСТУПИЛИ у Серебрянському лісництві))))!!! Так пишуть деякі ЗМІ(((. Можна і по людськи написати - ВТРАТИЛИ свої позиції, або Сили Оборони вибили орків з їх позицій, якщо не хочете називати підрозділ, який за цим ВІДСТУПИЛИ стоїть. І як ще можна завуальовано написати про те, як 12 бригада спеціального призначення «Азов» щодня, щогодини на протязі місяців вибиває орків?", - йдеться у повідомленні.

Він наголосив, що поки “Азов” не розкриває усі деталі того, що відбувалося до моменту заходу їхніх бійців на цей напрямок.

"Хто зупинив наступ на Терни? Цікаво як будуть писати, коли Азовці, дуже сподіваюсь на це, отримають нормальне озброєння?", — додав Паламар.

Серебрянський або Кремінський ліс, розташований впритул до міста Кремінна на Луганщині. Цей лісовий масив простягається на понад 107 га аж до адмінмежі з Донецькою областю. 

Тоді вже стало очевидно, що бліцкриг із захоплення України зазнав невдачі, і агресор сконцентрувався на менш масштабній цілі: виході на адмінкордони Донецької та Луганської областей. Саме тому це лісництво таке важливе для росіян.

Нагадаємо, що сили оборони України продовжують успішно протистояти російській агресії на Луганському напрямі. Днями в районі Кремінної українські військові виявили та знищили важку вогнеметну систему "Сонцепьок" супротивника.

Читайте також:

Нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька: Як виглядає місто після приходу "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк