16.06.2024, 21:49

"Успіх любить тишу": В "Азові" підтвердили просування у Серебрянському лісництві

парао

Українські воїни із бригад Національної гвардії "Азов" та "Буревій" провели наступальні дії в Серебрянському лісництві тимчасово окупованої Луганської області ще у квітні.

Про це повідомив ]]>"Азов"]]> у Telegram, передає Час Пік.

12-та бригада спеціального призначення "Азов" спільно з 1-ою бригадою оперативного призначення "Буревій" Національної гвардії України 21 квітня провели наступальні дії у Серебрянському лісництві.

"В результаті спільних дій підрозділи бригад просунулись на 1 км в глибину та на 2 км по фронту, чим завершили один з етапів наступальних дій на своєму напрямку", - йдеться у повідомленні.

В "Азові" закликали ЗМІ та суспільство "не створювати інформаційний шум" і не повідомляти деталі просування сил оборони без офіційного підтвердження медіаслужб бригад.

"Успіх любить тишу", – наголосили у бригаді.

Нагадаємо, що під натиском українських воїнів російські загарбники не змогли втримати свої позиції у Серебрянському лісництві на Луганщині. Про відступ окупантів 15 червня повідомив аналітичний проєкт DeepState. Заступник командира 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Святослав Паламар уточнив, що змусили ворога відступити саме бійці його підрозділу.

Читайте також:

Скільки коштують овочі та фрукти на ринку в окупованому Рубіжному - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк