20.06.2024, 20:02

Агент "АТЕШ" виявив базу російських військ в окупованому Луганську

атеш

Агент руху "АТЕШ" виявив місцеперебування бази російських військ на тимчасово окупованій території Луганська, надавши докази своєї знахідки у вигляді відеоматеріалів.

Згідно з повідомленням у Telegram-каналі руху "АТЕШ", їхній агент провів успішне спостереження за пересуванням російської військової техніки в Луганську, передає Час Пік.

Ці спостереження привели його до місця розташування військової бази, яка, як було встановлено, належить 7-й окремій мотострілецькій бригаді:

"Наш агент провів спостереження за російською військовою технікою, що призвела до військової бази. В результаті подальшої розвідки ми встановили, що ця точка належить 7-й окремій мотострілецькій бригаді, в/ч 08807", - йдеться у повідомленні".

Рух "АТЕШ" також згадав про попередні звіти міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, яка раніше повідомляла про базу "ТрансПеле". З 2014 року російські війська використовують цю базу для паркування та обслуговування своєї військової техніки.

Виявлення бази в Луганську має важливе значення для розвідки, оскільки надає цінну інформацію про розташування та структуру російських військ на окупованих територіях. Це дозволяє українським збройним силам більш ефективно планувати свої операції та реагувати на загрози з боку російських військових формувань.

Діяльність руху "АТЕШ" вкотре підкреслює важливість розвідувальних даних під час війни. Відстеження переміщень ворога та виявлення його стратегічних об'єктів допомагає українській стороні залишатися на крок попереду та завдавати цілеспрямованих ударів по ключових точках противника.

Читайте також: Окупанти на ТОТ Луганщини почали нову хвилю конфіскації цивільних авто

Правильне розміщення одягу після хімчистки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк