20.06.2024, 21:56

Центральний ринок у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку: як виглядає та що пропонують

ринок

У мережі з'явилися фото, що демонструють теперішній стан центрального критого ринку у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку. Попри тяжку ситуацію, на ринку можна побачити значну кількість людей, та непоганий вибір продуктів.

Відповідні фото опублікували у регіональних чатах, передає Час Пік.

Люди на ринку дійсно не бракує. Це місце залишається центром активності, де мешканці Сєвєродонецька намагаються знайти необхідні продукти. Проте, порівнюючи з довоєнним часом, кількість покупців значно зменшилася. У вихідні дні ринок зазвичай був максимально заповнений, тепер же відвідувачів менше, але все ж таки є.

Асортимент є. Ціни високі.

Ось, наприклад, з овочів присутні: помідори (120 руб/кг), солодкий перець (250 рублів), капуста, кабачки, баклажани, картопля.

За кілограм грейпфрута покупцям потрібно буде віддати 300 російських рублів. Лимони по 250, є груші та виноград (від 450 до 500 руб/кг).

М'ясний відділ пропонує: курячу тушку за 216 рублів, філе за 395, свинячі купати по 450, а кілограм курячих сарделів обійдеться у 250 рублів. Є навіть вже маринований шашлик за цілих 850 руб/кг.

Також є кілька точок з молочкою та прилавок із солодощами. Пляшка соняшникової олії коштує 125 рублів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки російські пропагандисти заявляють про "відновлення" життя на тимчасово окупованих територіях, реальність для місцевих жителів Луганської області залишається суворою. Зокрема, у Сєвєродонецьку люди змушені стояти у великих чергах за їжею, що демонструє справжній стан справ у місті.

Читайте також: 

"Вікно допомоги": де переселенці з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного цілодобово можуть знайти корисну для ВПО інформацію

"Де маршрутки?": Мешканці окупованого Лисичанська не можуть потрапити до сусіднього Привілля

Чому колаген важливий для здоров’я?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк