23.06.2024, 10:41

На Луганщині знищено відомого російського пропагандиста Антона Мікужіса

Марина Гончар | Всі новини автора
пропагандист

Загинув російський пропагандист Антон Мікужіс, який обіймав посаду "пресофіцера ЛНР". Він потрапив під обстріл у Горлівці.

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, передає Час Пік.

Антон Мікужіс з 2022 року активно займався виготовленням пропагандистських матеріалів для російських ЗМІ, де перекладав відповідальність за обстріли та руйнування міст Донбасу з російських військ на українську армію. Його діяльність була спрямована на дезінформацію та введення в оману як місцевого населення, так і міжнародної спільноти.

Загибель Мікужіса стала результатом обстрілу Горлівки, одному з міст, які вже давно перебувають під контролем російських окупаційних сил та підтримуваних ними збройних формувань. 

Антон Мікужіс був відомий своїми екстремістськими поглядами та активною підтримкою кремлівської політики. У своїх матеріалах він неодноразово пропагував війну та розпалював ненависть до українців, використовуючи різноманітні методи дезінформації та маніпуляції фактами. Його робота полягала у створенні фальшивих новин, які мали на меті очорнити Україну та виправдати агресивні дії Росії.

Знищення колаборанта, який був одним із ключових елементів пропагандистської машини, може мати вплив на інформаційну ситуацію в регіоні. 

Читайте також: "Кремль організовує армію підтримки на тимчасово окупованих територіях", - ЦНС

Вигідно вам – вигідно нам: розумна логістика SSK заощадить ваші гроші й час

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк