25.06.2024, 14:39

Питання без відповіді: жителі Сєвєродонецька вимагають від окупантів змін

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Сєвєродонецька в Луганській області не перестають задаватися питанням – коли вже будуть зміни та налагодиться життя у їхньому рідному місті.

На тлі проблем, що продовжуються, жителі Сєвєродонецька в місцевих пабліках висловлюють своє невдоволення щодо стану інфраструктури та послуг у місті, передає Час Пік.

Громадяни хочуть знати, "коли озеро буде очищене, коли буде встановлено чисті туалети біля кас на Луганськ, і коли у старих районах з'явиться належне освітлення та опалення взимку".

Також лунають питання щодо роботи громадського транспорту. "Люди очікують, що п'ятий маршрут автобуса нарешті визначиться з розкладом і ходитиме чітко за графіком, включаючи вихідні дні, з вивішуванням розкладу, зручного для всіх, а не лише для людей з ідеальним зором".

Крім того, сєвєродончани вимагають від місцевої "влади" вирішення проблеми з бродячими собаками та цікавляться, "коли в Будинку культури почнуть показувати фільми".

Особливо гостро стоїть питання про зв'язок та міський інтернет, яких зараз немає. Містяни також скаржаться на умови в автобусах, що курсують між Луганськом та Сєвєродонецьком, де взимку часто не працює опалення, а в підлозі сяють дірки.

На цьому фоні пропагандисти опублікували графік роботи "мобільних бригад територіального Фонду обов'язкового медичного страхування у Сєвєродонецьку. З 10:00 до 15:30 26 червня 2024 року бригади працюватимуть за адресою: вул. Леніна, 32А".

Однак цей крок мало заспокоює мешканців, у яких накопичилося багато питань про більш нагальні аспекти життя в місті.

Читайте також: 

"Стояки течуть, каналізація тече": Жителі окупованого Сєвєродонецька скаржаться на низьку якість "ремонтних робіт"

Ефективні методи вивчення польської мови на онлайн-уроках

Постачальник натуральної сировини для підприємств харчової, фармацевтичної та косметичної галузей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк