25.06.2024, 22:22

"Святкова акція" у Сєвєродонецьку: окупанти хизуються "визволенням" у річницю

ждолро

У тимчасово окупованому місті Сєвєродонецьк, що знаходиться на території Луганської області, окупанти святкували річницю "визволення".

Кадри оприлюднила окупаційна адміністрація, передає Час Пік.

"Святкова акція", присвячена "дню визволення", відбулася на території біля в'їзду в місто, поруч із відомою стелою Сєвєродонецька.

Участь у заході взяли представники "адміністрації, ради та депутатського корпусу міського округу", а також сєвєродонецького "осередку партії та руху".

Варто відзначити, що так зване "визволення" окупантами міста Сєвєродонецьк було спровоковане агресією проти територіальної цілісності України. Під владою окупантів місцеве населення стикається з порушенням прав людини, економічною нестабільністю та загрозою безпеки.

Попри спроби окупантів презентувати себе як "визволителів", жителі міста та українське суспільство продовжують виступати за відновлення територіальної цілісності та повернення контролю над окупованими територіями.

Тим часом жителі тимчасово окупованого Сєвєродонецька вкотре висловили своє невдоволення якістю виконаних "ремонтних робіт" у місті. Повідомлення, опубліковане в місцевому сепаратистському чаті, відображає масштаб проблеми.

Читайте також:

Нові фото з окупованого Новотошківського: жахливі наслідки війни на Луганщині

RAPID: лідер у сфері міжнародних перевезень та логістики

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк