26.06.2024, 21:56

Чергова ДТП на Луганщині: що відомо про смертельну аварію у Сорокіному

Марина Гончар | Всі новини автора
сорокине

У тимчасово окупованому Сорокиному (колишній Краснодон) на Луганщині сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя одного з учасників. Інцидент відбувся 25 червня, близько 13:00.

Про це повідомили ворожі інфоресурси, передає Час Пік.

За попередніми даними, водій вантажівки ГАЗ 3303-02, рухаючись у напрямку міста, зіткнувся з мопедом, який їхав по зустрічній смузі. Внаслідок зіткнення водій мопеда загинув на місці події.

Подробиці аварії залишаються невідомими, однак очевидці стверджують, що швидкість обох транспортних засобів була досить високою.

У коментарях під повідомленням користувачка мережі зазначила, що загиблим виявився чоловік 1968 року народження. Втім, офіційного підтвердження чи спростування цієї інформації наразі немає.

Цей випадок став черговим нагадуванням про небезпеку на дорогах та важливість дотримання правил дорожнього руху. Попри складну ситуацію у регіоні, що перебуває під окупацією, важливою залишається безпека всіх учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Зоринську, що в Луганській області, сталася чергова трагічна дорожньо-транспортна пригода за участі російських військових.

Читайте також: Wildberries та Ozon відкрилися?: у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному можна отримувати посилки, але є нюанси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк