28.06.2024, 20:21

"Росіяни набрали нову партію "юнармійців" з підлітків на ТОТ: ворог продовжує систематичну мілітаризацію підлітків

Марина Гончар | Всі новини автора
вапарп

Російська окупаційна влада продовжує здійснювати систематичні заходи з мілітаризації підлітків на тимчасово окупованих територіях (ТОТ).

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

На цих територіях активно розбудовується мережа так званої "юнармії" — російського аналога гітлер'югенду, мілітаристичного руху підлітків, які мають стати основою збройних сил Російської Федерації у майбутньому.

У червні цього року на Савур-Могилі до сотні українських підлітків присягнули на вірність ворожому руху. Ця подія стала черговим етапом у плані Кремля щодо інтеграції підлітків з ТОТ у військову систему Росії. Підлітки, які приєднуються до "юнармії", отримують військову підготовку та ідеологічне виховання, що робить їх потенційними кандидатами для вступу у військові училища при Міністерстві оборони Росії.

Росіяни використовують різні методи, щоб залучити підлітків до своїх лав. Вони заманюють підлітків через їхніх батьків, обіцяючи соціальне зростання та кар'єрні перспективи для дітей. Проте окупаційна влада замовчує про те, що саме українці та інші поневолені етноси імперії стають основою для штурмових загонів у війнах Кремля.

Центр національного спротиву України закликає батьків на тимчасово окупованих територіях більше часу приділяти своїм дітям та не дозволяти окупантам зробити з них "яничар" — вояків, яких Кремль потім відправить на чужі для них війни. Важливо, щоб українські батьки розуміли, що їхні діти можуть стати інструментом в руках окупантів, які використовують їх для досягнення своїх імперіалістичних цілей.

Систематична мілітаризація підлітків на тимчасово окупованих територіях є частиною ширшої стратегії Росії щодо контролю та маніпуляції населенням. Під виглядом патріотичного виховання, Кремль готує нове покоління вояків для своїх агресивних планів, ставлячи під загрозу життя і майбутнє українських дітей.

Читайте також:

У Часовому Ярі ситуація критично важка, - 24 ОМБр

Як вибрати колір міжкімнатних дверей? 5 золотих правил

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк