29.06.2024, 18:16

У мережі повідомляють про "прильоти" у Кремінній

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапрпаоро

У тимчасово окупованому місті Кремінна на Луганщині знову неспокійно. Протягом ночі та ранку мешканці міста чули численні вибухи та постріли. Наразі з'явилися повідомлення про збиття безпілотників.

Про це стало відомо з тамтешніх пабліків, передає Час Пік.

За словами очевидців, ранок розпочався з серії "прильотів", зокрема в районі супутника. Внаслідок обстрілів є поранені, а також зафіксовані значні пошкодження будівель – зокрема, були позривані дахи. За попередньою інформацією, обстріли здійснювалися з реактивних систем залпового вогню "Град".

"Галасливо було вночі та вранці, зараз щось збивають, видати дрони сука 10:26. Вранці були прильоти, супутник, ближче до рибки, є поранені, дахи позривало, били начебто з градів 11:39", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляють про удар у районі меблевої фабрики, у напрямку Першої Шахти. Місцеві жителі інформують про задимлення, яке, ймовірно, спричинено влученням у житловий будинок. 

"Хвилин 15 тому було потрапляння в район меблевої в бік Першої Шахти. Було задимлення "Видно впало в житловий будинок", - пишуть у чаті.

Ситуація у місті останнім часом залишається напруженою.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "Трикутник".]]>

Читайте також:

"Таке враження, що народ на міцність перевіряють": очевидці про обстановку в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк