02.07.2024, 17:45

"Ілюзія визволення": як окупанти відзначають "налагодження життя" у Лисичанську

вавапрпро

Сьогодні, у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області відбулася "подія", що викликала обурення серед місцевого населення, яке не підтримує дії окупаційної влади.

Світлини оприлюднили окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Поплічники окупантів святкували так зване "визволення" міста, знову намагаючись зобразити свою версію подій на камеру, нібито демонструючи "налагодження життя".

Біля "меморіалу" зібралися представники окупаційної "адміністрації", серед яких Едуард Сахненко, "герой ЛНР" Андрій Скорий та представники "ради депутатів". Також на заході були присутні кілька жителів міста, яких, ймовірно, примусили взяти участь у церемонії.

У рамках святкування відбулася церемонія покладання квітів до "меморіалу загиблим воїнам", які, за версією окупантів, "воювали за свободу ЛНР". Захід був ретельно зрежисований та зафіксований на камеру, щоб створити ілюзію підтримки серед місцевого населення.

Насправді ж, більшість жителів Лисичанська, які залишилися в місті, зневірені та розчаровані тим, що відбувається. Вони сумують за нормальним життям, яке було зруйноване окупацією. Економічна ситуація в місті залишається критичною, а рівень життя місцевих мешканців продовжує погіршуватися.

Під час заходу окупанти вкотре намагалися переконати місцеве населення у своїх "досягненнях" та "налагодженні" життя в місті. Проте, реальність залишається суворою: Лисичанськ перетворився на місто-примару, де панує безробіття, відсутність базових послуг та постійне почуття небезпеки.

Читайте також:

У Лисичанську загорівся будинок: окупанти оприлюднили фото

Користь питної гіалуронової кислоти для шкіри та суглобів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк