05.07.2024, 19:03

Нові фото з окупованого Сєвєродонецька показують наслідки "руського миру"

ваврпао

У мережі з'явилися нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які ілюструють жахливі наслідки так званого "руського миру".

Світлини оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Місто, яке колись було процвітаючим і жвавим, тепер понівечене і занедбане після приходу російських військ.

На першому фото видно вигляд з пошкодженого будинку, через вибиті вікна якого відкривається панорама на сусідні багатоповерхівки. Руйнування, обвалені стіни та сміття всередині приміщення свідчать про те, що цей будинок зазнав серйозних пошкоджень. Серед зелені видніються інші будівлі, що вціліли частково, але все одно мають значні ушкодження.

Друге фото показує вулицю з напівзруйнованими будинками, де вціліли лише каркаси будівель. На передньому плані помітний знак "в'їзд заборонено", що символізує обмежений рух і занепад інфраструктури. Будинки на задньому плані виглядають порожніми і покинутими, що підкреслює загальну атмосферу занедбаності та руйнування.

На третьому фото зображено житловий квартал з багатоповерхівками, які, хоча й вціліли більше, ніж інші, все ж мають помітні пошкодження. На передньому плані видніється невелика будівля з вивіскою "Виготовлення ключів", яка, здається, вже давно не працює. Загальна картина вказує на те, що більшість мешканців покинули ці місця, а будівлі стоять порожніми.

Після приходу "руського миру" Сєвєродонецьк зазнав значних руйнувань. Так звана влада, що тепер керує містом, спрямовує свої зусилля на ремонт більш вцілілих будинків, залишаючи найбільш постраждалі райони в занепаді. 

Ці фотографії стають ще одним свідченням того, наскільки драматичні наслідки принесла війна на схід України. 

Читайте також:

У мережі з'явилися нові дані про пожежі навколо Кремінної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк