10.07.2024, 10:02

Вночі ворожі БПЛА атакували енергооб'єкт на Рівненщині: що відомо

Ночью вражеские БПЛА атаковали энергообъект в Ровенской области

Російська армія в ніч проти 10 липня вдарила по енергетичних об'єктах Рівненської області, застосувавши ударні БПЛА типу "Shahed-131/136".

У ніч проти 10 липня під час повітряної тривоги на Рівненщині ворожими безпілотниками був атакований об'єкт енергетичної інфраструктури. Про це ]]>повідомив ]]>голова Рівненської ОВА Олександр Коваль, передає Час Пік.

За його словами, на місці працюють усі відповідні служби. Загорання локалізоване. Внаслідок нічної атаки люди не постраждали.

За ]]>даними ]]>НЕК "Укренерго", в окремих районах регіону були знеструмлені побутові та промислові споживачі. Наразі енергопостачання всіх споживачів відновлено. Тривають аварійно-відновлювальні роботи.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що в ніч проти 10 липня противник атакував Україну однією балістичною ракетою "Іскандер-М" та чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69, а також 20 ударними БПЛА типу "Shahed-13 ". Ракетами атакували портову інфраструктуру Одещини. В результаті активної протидії 3 ракети Х-59/Х-69 та 3 ударних БПЛА не досягли своїх цілей. Всього було збито 14 "шахедів" в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Рівненській областях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк