10.07.2024, 14:12

"Занепад Сєвєродонецька": нові кадри показують руйнівні наслідки окупації

Оксана Мовчан | Всі новини автора
віавла

У мережі з'явилися нові кадри з окупованого Сєвєродонецька, які ілюструють масштаб руйнувань та занедбаного стану міста. Фотографії, зроблені в різних частинах міста, показують, наскільки сильно постраждала інфраструктура і як сильно змінився вигляд цього колись процвітаючого регіону.

Світлини оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

На одному зі знімків видно стелу на в'їзді в Сєвєродонецьк зі сторони Павлоградського мосту. Раніше цей знак символізував вітання для всіх, хто в'їжджав до міста, але зараз він виглядає похмуро і покинуто, оточений розбитими дорогами та зруйнованими будівлями.

Інша фотографія показує приміщення колишнього Головного управління національної поліції (ГУНП) у Луганській області, яке також відоме як ДІАП. Будівля, яка колись була центром безпеки та порядку в регіоні, зараз перетворилася на руїни з вибитими вікнами та пошкодженими стінами.

Одним з найбільш вражаючих знімків є кадр з обваленим будинком. Ця будівля стала символом руйнувань, яких зазнав Сєвєродонецьк під час окупації. Частини будинку обвалилися, і на місці, де колись жили люди, тепер лише залишки колишнього житла.

Також було знято одну з доріг у місті, яка перебуває у жахливому стані. В асфальті все ще стирчить снаряд, нагадуючи про воєнні дії та небезпеку, яка ще не минула. Цей знімок підкреслює, наскільки повільно і важко проходить процес "відновлення", а також як важко місцевим жителям пересуватися містом.

Ці кадри з Сєвєродонецька стали гірким нагадуванням про жахливі наслідки війни й окупації. Місто, яке колись було повним життя і перспектив, зараз потребує величезних зусиль для відновлення та повернення до нормального життя.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "ТРИБУН | СХІД".]]>

Читайте також:

Тимчасово "звільнена" Кремінна на Луганщині потопає у смітті - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк