09.07.2024, 17:45

Тимчасово "звільнена" Кремінна на Луганщині потопає у смітті - відео

Марина Гончар | Всі новини автора
варпоолол

У тимчасово окупованій Кремінній на Луганщині склалася критична ситуація з вивезенням сміття.

Про це повідомляють у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

Протягом останніх двох тижнів відходи не вивозяться з міста, що викликає значне занепокоєння серед місцевих жителів. Гори сміття ростуть з кожним днем, що призводить до антисанітарних умов та загрожує здоров’ю населення.

Місцеві жителі вже неодноразово зверталися до комунальних "служб", з проханням вирішити проблему. Представники служб обіцяли розібратися з ситуацією, але насправді нічого не змінилося. Жодних конкретних дій щодо прибирання сміття так і не було вжито.

Проблема може мати систематичний характер через неефективне управління комунальними службами. Новий директор ЖКГ, який нещодавно обійняв посаду, виявився некомпетентним та нездатним належним чином вирішувати нагальні питання міста. Заплутана історія його призначення та відсутність досвіду лише посилюють кризу.

Крім того, дії нового директора призвели до ще однієї серйозної проблеми — затримки виплати заробітної плати працівникам комунальних служб. Це, своєю чергою, може вплинути на їхню мотивацію та здатність виконувати свої обов'язки, що лише погіршить ситуацію зі сміттям.

"Доброго дня. 2 тижні не вивозять сміття. Люди вже скаржаться. Ходили в ККГ і ЖКГ всі кажуть добре приберемо і на цьому все і скінчилося. Там щодо ЖКГ. Новий директор, історія заплутана, довго пояснювати, але він далекий. Тому проблема, можливо, систематичною стане найближчим часом, від його дій невиплата зарплати й т.д.", - йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі занепокоєні, що проблема з вивезенням сміття може стати постійною, якщо не вжити негайних заходів. 

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Трикутник".]]>

Читайте також:

Фото наслідків обстрілу Кремінної з’явилися у мережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк