12.07.2024, 09:17

"Місто-привид": як виглядає Торецьк, який прийшли "звільняти" російські окупанти

"Город-призрак" Торецк / Скриншот с видео

Російські окупаційні війська не залишають спроб захопити Торецьк у Бахмутському районі Донецької області. Українські воїни показали рідкісні кадри фронтового Торецька, но якому росіяни продовжують завдавати ракетних ударів, обстрілювати з артилерії та атакувати з повітря.

Російські окупанти зазнають величезних втрат, але підтягують резерви й знову кидають їх в атаку, намагаючись захопити Торецьк, повідомляє Час Пік.

Як розповів в етері телемарафону командир взводу 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Станіслав Краснов, завдяки стійкості та мужності піхоти на нулі, ворогові не вдається просунутися та зайти в межі міста. За його словами, російські війська понад 10 днів штурмують українські позиції, намагаючись прорватися до міста.

"Прямо зараз також продовжуються штурмові дії на одній із ділянок оборони. Вони намагаються зайти в місто, в них тактична ціль – захопити Торецьк. Проте завдяки стійкості та мужності піхоти на нулі, їм не вдається просунутися і зайти в межі міста...

Росіяни зазнають величезних втрат, але резерви у них великі, вони постійно їх підтягують, постійно намагаються штурмувати", - наголосив командир взводу 95 ОДШБр.

Аеророзвідники батальйону безпілотних систем UMBRELLA 32-ї окремої механізованої бригади оприлюднили кадри зруйнованого російськими військами фронтового міста Торецьк на Донеччині.

"Ось як місто виглядає зараз. Це те, що несе "русскій мір" на нашу землю...."

І в таких умовах 24/7 б'ються наші відважні воїни. Піхота, артилерія, танкісти, розвідка щодня працюють на межі людських можливостей, щоб не віддати ворогу жодної вулиці, жодного будинку, жодного метра рідної землі", - йдеться у повідомленні.

"Торецьк. Ще одне місто Донбасу, безжально знищене російськими нелюдами.

З особливим садистським задоволенням Росія трощить саме Донбас", - прокоментував відео журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, стало відомо, що Міністерство освіти та науки України виступає з ініціативою переформатування навчального процесу. Українських дітей-переселенців хочуть позбавити можливості дистанційного навчання та перевести на денну (очну) форму навчання у населеному пункті, де фактично проживає дитина-ВПО. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк